background
Dakrandprofiel Solo
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Solo daktrim

De Solo daktrim hebben wij in twee uitvoeringen namelijk de Solo kraal van 45 mm en Solo platte uitvoering in 60mm.

Solo Daktrim - Kraal Uitvoering

De Solo Daktrim in kraal uitvoering is voorzien van een EPDM profiel en is een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een decoratieve afwerking van de dakrand. Het EPDM profiel langs de rand van de trim zorgt voor een waterdichte afdichting en beschermt uw dakranden tegen vocht en schade. Daarnaast voegt de kraal een elegante en verfijnde uitstraling toe aan uw dak. 

Solo Daktrim - Plat

Voor een strakke en moderne afwerking van uw dakranden met de voordelen van EPDM, is onze Solo Daktrim in platte uitvoering die ook voorzien is van een EPDM profiel de ideale keuze. Het EPDM profiel zorgt voor een waterdichte afdichting en beschermt uw dakranden tegen vocht en UV-straling. De platte trim geeft een gestroomlijnde look aan uw dak en zorgt voor een nette afwerking. 

ADVIES EN SERVICE

Heeft u tog nog vragen over over de Solo daktrim? Of wilt u een compleet nieuw dak met EPDM gaan leggen? Bij EPDMMarkt.be vindt u alle informatie die u nodig heeft. Ook vindt u bij ons alle benodigde producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. 

Heeft u behoefte aan meer informatie of deskundig advies? De specialisten van EPDMMarkt zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 03 808 2509.