background
Bevestigingsmaterialen
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM materiaal

EPDM bestaat sinds de jaren ’60 en is een afkorting voor een lang en ingewikkelde zin. Sinds die tijd wordt EPDM materiaal al gebruikt, maar pas sinds korte tijd is EPDM materiaal ook populair bij dakbedekking en toebehoren. Het is nu ook bekend bij het grote publiek waardoor EPDM materiaal een flinke opmars ondergaat. Omdat de prijzen van EPDM materiaal langzaam dalen wordt het voor iedereen steeds toegankelijker en kunnen steeds meer mensen gebruik maken van dit handige materiaal. Het verschil met bitumen dakbedekking wordt ook steeds groter. Dit heeft te maken met de olieprijzen. Bitumen dakbedekking is een olie houdend materiaal wat inhoudt dat dit materiaal steeds duurder wordt doordat de olieprijzen op het moment erg hoog staan, zoals we allemaal merken tijdens het tanken.

Voordelen EPDM materiaal

Er zijn verschillende toepassingen van EPDM materiaal verkrijgbaar. Dakbedekking is er hier slechts één van. Ook zijn er meerdere varianten verkrijgbaar, denk hierbij aan Europese EPDM en Amerikaanse EPDM. Het verschil tussen deze twee heeft te maken met het productieproces van het rubber. De één wordt geproduceerd met talk en de ander zonder. Amerikaanse EPDM materiaal kan ook wel vergeleken worden met een fietsband.

Over EPDMMarkt

EPDM materiaal bestelt u bij EPDMMarkt. Dit is uw online webshop voor al uw benodigdheden rondom het bedekken van uw dak. Al uw EPDM materiaal kunt u makkelijk en onder één dak bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor alle informatie die u nodig heeft voor nieuw EPDM materiaal. Laat u dus goed informeren voor de correcte verwerking van producten en maak geen fouten en maak onnodige extra kosten. Onze gekwalificeerde medewerkers staan graag voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Laat u nu verrassen door een uitgebreid assortiment door eens rond de kijken op de website. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Dan staat wij voor u klaar!