background
Proefstukjes EPDM
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Proefstukjes EPDM

Bij onze webshop kunt u proefstukjes aanvragen van EPDM dakbedekking. Dit zijn kleine stukjes EPDM van circa 10 x 16 cm, hierdoor kunt u zien hoe fantastisch dit materiaal is. De proefstukjes zijn er in 4 verschillende soorten. De soorten die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn: EPDM 1.14 mm dik, EPDM 1.52 mm dik, EPDM Vijverfolie en Gentite EPDM. Elke soort heeft zijn eigen eigenschappen, kenmerken en voordelen. 

Verschillen proefstukjes

De 1.52 mm EPDM wordt vaak gebruikt voor daken die verzwaard worden, door terrastegels, kiezels etc. Voor een gewoon dak kunt u het beste gewoon de 1.14 mm EPDM kiezen. Naast de dakfolie is er ook nog EPDM vijverfolie. Deze is specifiek bedoeld voor vijvers en is ook 1.14 mm dik. EPDM vijverfolie is de perfecte bodem voor iedere vijver!

Meer informatie over EPDM proefstukjes?

Deze proefstukjes worden zonder verzendkosten verstuurd voor een zeer lage prijs! Tevens wordt een gratis stappenplan meegestuurd. Dit stappenplan bevat een meetinstructie om te bepalen welke minimale hoeveelheid EPDM u nodig heeft. Wilt u meer informatie over EPDM of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons kantoor. U kunt ons bereiken via de telefoon op het nummer 03 808 25 09 of via de e-mail. Het e-mailadres is info@epdmmarkt.be. Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00. Wij horen graag van u!