background
Proefstukjes EPDM
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Proefstukjes EPDM

Via onze webshop kunt u proefstukjes aanvragen van EPDM dakbedekking, hierdoor kunt u zien hoe fantastisch dit materiaal is. De proefstukjes zijn er in 4 verschillende soorten. De soorten die verkrijgbaar zijn in onze webshop zijn: EPDM 1.0 en 1.1 mm dik, EPDM 1.5 mm dik en EPDM Vijverfolie. Elke soort heeft zijn eigen eigenschappen, kenmerken en voordelen.

Verschillen proefstukjes

De 1.5 mm EPDM wordt vaak gebruikt voor daken die verzwaard worden, door zonnecollectoren, terrastegels, kiezels en groendaken. Voor een gewoon dak kunt u het beste de 1.1 mm EPDM kiezen. Voor een tuinhuis of carport adviseren vij de 1.0 mm dikke EPDM. Naast de dakfolie is er ook nog EPDM vijverfolie. Deze is specifiek bedoeld voor vijvers en is ook 1.0 mm dik. EPDM vijverfolie is de perfecte bodem voor iedere vijver!

Meer informatie over EPDM proefstukjes?

De proefstukjes worden u gratis verstrekt door EPDMMarkt. Wilt u meer informatie over EPDM of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met ons kantoor.

U kunt ons bereiken via de telefoon op het nummer 03 808 2509 of via de e-mail. Het e-mailadres is info@epdmmarkt.be. Ons kantoor is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00. Wij horen graag van u!