background
Duivenpinnen
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Duivenpinnen

Duivenpinnen voorkomen dat duiven en andere vogels zich gaan zitten op een dakgoot, dakrand of richel. De aanwezigheid van Duiven en andere vogels kunnen gevels van gebouwen, kozijnen, dakgoten ernstig beschadigd door de agressieve werking van hun uitwerpselen. De uitwerpselen van duiven kunnen ziektes overbrengen op mens en dier. Duiven komen nooit alleen, ze leven vaak in groepen en maken een hoop lawaai. Het gevolg is dat duiven overlast veroorzaken. 

Duivenpinnen of ook wel vogelpinnen genoemd, door het plaatsen van het juiste type duivenpinnen kan het probleem van overlast worden voorkomen. De eenvoudige montage op de dakrand, goot, zorgt ervoor dat u zelf de overlast voor kunt zijn. WIj hebben een breedt gamma aan duivenpinnen in osn assortiment van het merk ECOPIC.

Duivenpinnen kopen voor een goede duivenwering

De pinnen staan telkens zo ver uit elkaar, dat een duif er niet of nauwelijks tussen kan gaan zitten en zodoende voor duivenoverlast kan zorgen. De onderkanten van de pinnen gaan smal naar elkaar toe, waardoor ze op vrijwel elke ondergrond gemonteerd kunnen worden, uiteenlopend van kunststof tot hout. 

De duivenpinnen zijn UV-bestendig, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De duivenpinnenstrips zijn afbreekbaar, zodat u ze in stukken kunt breken om de juiste maat te krijgen.  Wij adviseren om de vogelpinnen te monteren met de de seals kit die ook tot ons aanbod behoort. Dit middel is hanteerbaar op vrijwel elke ondergrond, van hout tot kunststof. Met één tube kit bedekt u een lengte van circa 6 meter duivenpinnen. De kit is gemakkelijk aan te brengen met een lijmpistool, Tevens is het uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van de voorgeboorde schroefgaten aan de onderzijde van de strips met pinnen tegen duiven.

Duivenpinnen speciaal voor uw dakgoot

In ons duivenpinnen gamma vindt u ook duivenpinnen voor de dakgoot, zodat u kunt voorkomen dat een regenpijp verstopt raakt door vogelpoep. Een duif brengt gemiddeld jaarlijks een ontlasting voort van veertien kilo, dus wees op tijd met een goede duivenwering. U kunt bij ons duivenpinnen kopen die zeer eenvoudig te monteren zijn in elke dakgoot, zonder dat er beschadigingen ontstaan. Dit type pinnen heeft immers een handig kliksysteem, wat boren, schroeven of lijmen onnodig maakt.

Duivenpinnen kopen voor uw anti duiven aanpak? Alles tegen duiven is te koop bij EPDM Markt!