background
Roofing
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Bitumen / Roofing dakbedekking

Vraagt u zich af of bitumen roofing de juiste dakbedekking is die u koopt? Bitumen roofing is een speciale vorm dakbedekking die voor een watervaste bescherming zorgt voor uw platte dak.

Wat is bitumen/roofing?

Bitumen / roofing is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Bitumen roofing heeft een aantal eigenschappen die het product perfect gepast maken als dakbedekking. Het is een waterdicht product waardoor het ideaal te gebruiken is als dakbedekking. Zo heeft uw dak geen last van ruwe weersomstandigheden en u geen last van nattigheid in uw woning. Bitumen roofing is bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht wanneer je het combineert met andere materialen. Helaas heeft bitumen roofing ook een aantal eigenschappen die minder bevorderend zijn. Denk hierbij aan levensduur en elasticiteit. Om deze negatieve eigenschappen te verhelpen, werd er een gemodificeerd bitumen/roofing ontwikkelt die deze eigenschappen ombuigt naar positieve.

Besparen op bitumen roofing

Denkt u erover na om uw dak te bedekken met bitumen? Dan bent u bij EPDMMarkt aan het juiste adres. EPDMMarkt biedt bitumen/roofing aan tegen de scherpste prijs. Door bitumen roofing op de juiste manier aan te brengen bespaart u ook kosten. Zo kunt u tot wel 40% besparen, is gebleken.

EPDMMarkt

EPDMMarkt staat voor kwaliteit tegen de beste prijs. Onze EPDM producten worden met veel zorg uitgezocht zodat u ten alle tijden van de beste A-kwaliteit kunt genieten. Toch betaalt u altijd de laagste prijs! Wie wil dit nu niet? Maak gebruik van onze uitstekende service en laat onze medewerkers al uw vragen zorgvuldig beantwoorden. Alle bedragen die u terug ziet op de website zijn inclusief BTW zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Dus bent u op zoek naar benodigdheden voor uw dakbedekking? Zoek dan niet verder en laat u verrassen door een uitgebreid assortiment waar u terecht kunt voor al uw wensen. Tot ziens bij EPDMMarkt!