Dakshingles
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 12

Pagina
per pagina

Shingles

Dakshingles zijn een veel toegepaste dakbedekking bij een schuin dak zoals bij tuinhuisje, hondenhokken, terrasoverkapping en een zeer aantrekkelijk alternatief voor bitumen roofing banen. Dakshingles zijn de kers op de taart voor een tuinhuis en makkelijk zelf te plaatsen of te vervangen. Shingles zijn ook goedkoop, eenvoudig te plaatsen en flexibel, u komt dus altijd goed uit. Shingles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zorgen dakshingles voor een duurzaam dak, door de samenstelling van het product. Dakshingles komen van pas op veel manieren. Een shingles dak lijkt namelijk op een dak met dakpannen maar zijn het eigenlijk niet. Wel beschermen ze u tegen neerslag en andere nattigheid. Dakshingles doen goed hun best in elke weersomstandigheid. Dus zowel in de zomer als in de winter blijven uw dakshingles optimaal hun werk doen.

Waar bestaan shingles uit?

Dakshingles behoren tot de duurzame dakbedekking / roofing. Ze worden gemaakt van het materiaal bitumen wat een hard isolerend materiaal is en door mag voor hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen uw dakshingles lang mee en heeft u hier geen omkijken meer naar voorlopig. Niet alleen hebben ze een afstotende functie van water, ook dragen ze bij aan het geheel. Dakshingles geven uw dak een mooie en verzorgde uitstraling.

Dakshingles plaatsen in 5 stappen

 

  • Stap 1: De shingles moet gemonteerd worden op een egaal houten oppervlak. Ook moet het dak een hellingshoek hebben van 25 graden. Alles onder deze hoeveelheid moet een onderlaag hebben, let hier dus goed op of roep er een expert bij.
  • Stap 2: Trek lijnen over het dakoppervlak, van boven naar beneden. Meet vervolgens de lengte van het ingesneden deel van de dakshingles op.
  • Stap 3: Begin aan de voet van het dak en plaats de shingles onderstebovenen hamer ze vast met asfaltnagels.
  • Stap 4: Doe hetzelfde als bij stap 3 maar draai nu de shingles om. Leg ze niet recht boven de vorige rij, maar op de helft van de onderste shingle. Ga zo door tot het dak helemaal vol ligt.
  • Stap 5: Verwarm de shingles met een föhn en maak hier nokshingles van en bouw deze in de lengte. Smeer ze in met lijm en leg ze erop. Zet ook deze weer vast met asfaltnagels. Werk alles uiteindelijk af met mooie daktrimmen voor een verzorgd geheel.

 

Dakshingles tegen scherpe prijs

Een mooi dak met shingles hoeft niet duur te zijn. EPDMmarkt heeft hoogwaardige dakshingles tegen scherpe prijzen. Het maakt bij EPDM Markt geen verschil welke kleur je kiest van shingle, alle prijzen zijn gelijk. Bestel daarom direct online via de website en krijg de dakshingles eenvoudig thuis geleverd.