background
Dakshingles
Dakshingles
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina

Dakshingles

Dakshingles zijn een veel toegepaste dakbedekking bij een schuin dak zoals bij een tuinhuisje, hondenhok, terrasoverkapping en een zeer aantrekkelijk alternatief voor bitumen/roofing banen. Dakshingles goedkoop en zijn de kers op de taart voor een tuinhuis en makkelijk zelf te plaatsen of te vervangen. Dakhingles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zorgen dakshingles voor een duurzaam dak, door de samenstelling van het product. Dakshingles komen van pas op veel manieren. Een dakshingles dak lijkt namelijk op een dak met dakpannen maar zijn het eigenlijk niet. Wel beschermen ze u tegen neerslag en andere nattigheid. Dus zowel in de zomer als in de winter blijven uw dakshingles optimaal hun werk doen.

Waaruit bestaan dakshingles?

Dakshingles behoren tot de duurzame dakbedekking / roofing. Ze worden gemaakt bitumen, wat een hard isolerend materiaal is van hoge kwaliteit. Hierdoor gaan uw dakshingles lang mee en heeft u hier voorloping geen omkijken meer naar. Niet alleen hebben dakshingles een waterafstotende eigenschap, ze geven uw dak tevens een mooie en verzorgde uitstraling.

Dakshingles plaatsen in 5 stappen

 

  • Stap 1: De dakshingles moeten gemonteerd worden op een egaal houten ondergrond. Het dak een hellingshoek hebben van tenminste 25 graden. Alles kleiner dan deze hellingshoek moet een onderlaag hebben, let hier dus goed op of roep er een expert bij.
  • Stap 2: Trek lijnen over het dakoppervlak, van boven naar beneden. Meet vervolgens de lengte van het ingesneden deel van de dakshingles op.
  • Stap 3: Begin aan de voet van het dak en plaats de shingles ondersteboven en zet ze vast met asfaltnagels.
  • Stap 4: Doe hetzelfde als bij stap 3 maar draai nu de shingles om. Leg ze niet recht boven de vorige rij, maar op de helft van de onderste shingle. Ga zo door tot het dak helemaal vol ligt.
  • Stap 5: Verwarm de dakshingles met een föhn en maak hier nokdakshingles van en bouw deze in de lengte. Smeer ze in met lijm en leg ze erop. Zet ook deze weer vast met asfaltnagels. Werk alles uiteindelijk af met mooie daktrimmen voor een verzorgd geheel.

 

Dakshingles tegen scherpe prijs

Een mooi dak met dakshingles hoeft niet duur te zijn. EPDM Markt heeft hoogwaardige dakshingles tegen scherpe prijzen. Het maakt bij EPDM Markt geen verschil welke kleur je kiest van shingle, alle prijzen zijn gelijk. Bestel daarom direct online via de website en krijg de dakshingles eenvoudig thuis geleverd.