background
Dakbedekking

KIES HIER UW EPDM DAKBEDEKKING

Bent u een enthousiaste doe-het-zelver en wilt u graag zelf uw dakbedekking aanbrengen? Dan heeft u in EPDMMarkt uw partner gevonden! Want niet allen staan wij al bijna 10 jaar garant voor de beste producten en gereedschappen, ook service en advies staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dakbedekking

Dakbedekking is verkrijgbaar in vele verschillende soorten en uitvoeringen. Wij hebben dakbedekking voor twee daktypes in ons assortiment. Afhankelijk van dak, bescherming, levensduur en prijs, kunt u u de juiste dakbedekking selecteren die bij uw dak past.

Dakbedekking plat dak

Een plat dak heeft het qua weersomstandigheden zwaar te verduren in Belgie. De eenvoud waarmee regenwater van een hellend dak afloopt is bij een plat dak niet van toepassing. Hierbij zal een deel van het regenwater via afwatering verdwijnen en de rest zal op het dak blijven staan en zal gedurende de tijd opdrogen. Aan dakbedekking van een plat dak worden dan ook hele andere eisen gesteld dan aan de dakbedekking van hellend dak. Hierdoor is de levensduur van een plat dak dus ook korter, maar nog altijd zo'n 25 tot 40 jaar.

Wij hebben de volgende soorten dakbedekking voor een plat dak in ons assortiment:

  1. EPDM dakbedekking
  2. Bitumen / Roofing
  3. Dakshingles
  4. Groendak