background
Hemelwaterafvoeren
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Hemelwaterafvoer

Bij het opnieuw bedekken van uw dak komt er meer bij kijken dan alleen de EPDM folie. Het dak heeft een ander belangrijk detail, misschien wel hét belangrijkste detail, namelijk de regenwaterafvoer. Voor elke soort dakbedekking zijn er verschillende soorten hemelwaterafvoer waardoor u gemakkelijk kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment. Afhankelijk van het dakoppervlak is er een hemelwaterafvoer die het beste bij uw dak past. Heeft u een afvoer nodig die door de opstaande dakrand heen gaat en vervolgens aan de buitengevel wordt aangesloten op een afvoerbuis? Dan past een vierkante afvoer het beste bij u. Welke grootte u uiteindelijk kiest is afhankelijk van het dakoppervlak en het aantal regenwater dat moet worden opgevangen.

De voordelen van een hemelwaterafvoer

Een regenwaterafvoer heeft veel voordelen voor uw dak. Zo kunt u kiezen voor een hemelwaterafvoer die gemaakt is van PVC. Dit materiaal heeft veel voordelen in vergelijking met andere materialen. Deze hemelwaterafvoer is een stuk flexibeler wat er voor zorgt dat de afvoer minder snel kapot gaat. Ook is het erg sterk waardoor het wel tegen een stootje kan. Het kan makkelijk worde gemonteerd waardoor u geen dure aannemers in de hand moet nemen. Een hemelwaterafvoer heeft een minimale levensduur van 25 jaar en is goed bestand tegen ozon en Uv-straling. Door het gebruik van de juiste materialen kan het duurzaam genoemd worden.

Advies op maat bij EPDM Markt

Heeft u vragen of zit u in een situatie waar u niet gemakkelijk uitkomt? Twijfel dan niet en laat u adviseren door één van onze medewerkers die graag voor u klaar staan. Samen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een nieuwe hemelwaterafvoer. Maar het assortiment rijkt verder dan dat! Voor al uw vragen omtrent dakbedekking e.d. kunt u bij ons terecht. Kiest u voor een hemelwaterafvoer bij EPDM markt? Dan geniet u van veel voordelen. We bieden u de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Uw hemelwaterafvoer wordt precies op maat geleverd.