background
Verandasets
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Verandasets

Stel, u bent een mooie veranda of overkapping aan het bouwen en u bent toegekomen aan het dak. U bent bij de bouwmarkt geweest en start vol goede moed met het op maat snijden van de dakplaten, maar bij het monteren van de platen blijkt dat u te weinig koppelprofielen gekocht heeft en dat het muurprofiel te kort is. Een situatie als deze is voor meeste doe-het-zelvers maar al te herkenbaar. Bij EPDMMarkt hebben we daar een oplossing voor gevonden: complete verandasets. In deze pakketten zitten precies de juiste materialen die u nodig heeft voor het installeren van het dak van uw veranda of overkapping.

Eén pakket voor een complete overkapping

Koopt u een verandaset bij EPDMMarkt, dan heeft u in één pakket alle benodigde materialen voor het dak van uw veranda of overkapping. De pakketten bestaan uit polycarbonaat kanaalplaten, muurprofiel, koppelprofielen, zijprofielen, afsluitprofielen, afdekplaatjes, tape en plexiglasbonder, allemaal in precies de juiste afmetingen en hoeveelheden voor het formaat dak dat u maakt. Met de verandaset van 500 x 400 cm heeft u dus met één muisklik alles op voorraad voor een dak van deze afmeting.

Let op: het hout voor het bouwen van de veranda zit niet in dit pakket. De verandaset bevat enkel de complete dakbedekking van de veranda of overkapping.

Mocht u een afwijkende veranda wensen dan kan dat natuurlijk ook, bekijk dan eens bij onze polycarbonaat kanaalplaten en kanaalplaat profielen. Hiermee kunt u een overkapping op elk gewenste maat maken.

Polycarbonaat kanaalplaten

De polycarbonaat kanaalplaten die in de verandasets zitten, zijn de ideale dakbedekking voor een veranda of overkapping. Ze zijn zo goed als onbreekbaar (300 x slagvaster dan glas) en zijn uitstekend lichtdoorlatend. Ze verkleuren niet onder invloed van het weer en zijn zeer moeilijk ontvlambaar, waardoor u jarenlang plezier hebt van uw veranda of overkapping. Daarnaast zijn ze makkelijk te installeren. Voor de ervaren doe-het-zelver is het een fluitje van een cent om een dak te bedekken met polycarbonaat platen, zeker met de verandasets van EPDMMarkt.

Service en advies

Heeft u vragen over de verandasets? Of heeft u behoefte aan advies over het installeren van het dak op een veranda of overkapping? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag op weg met tips en advies.