background
Verandasets
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Overkappingen aan huis maken.

Kanaalplaten van polycarbonaat (ook wel bekend als tunnelplaten) zijn geschikt voor het maken van een veranda, carport, luifel en andere overkappingen. Polycarbonaat (Lexaan) is weer- en UV-stralingsbestendig, slag- en breukvast. De platen zijn enorm stevig en thermisch isolerend door de unieke, cellulaire opbouw. Tenslotte is het monteren van een polycarbonaat kanaalplaten overkapping erg eenvoudig.

Polycarbonaat platen 

Polycarbonaat platen voldoen aan de hoge eisen aan slagvastheid, lichtdoorlatendheid, vormvastheid en kleurechtheid. Deze platen zijn vrijwel onbreekbaar. De perfecte lichtdoorlatend heid van ca 66% en de moeilijk ontvlambaarheid, maken het een perfect product voor een overkapping.

Verandasets

Als je de polycarbonaat platen combineerd met de juiste profielen en afwerk materialen, dan bouw je zelf eenvoudig een overkapping of veranda aan het huis. Wij hebben de meest voorkomende afmetingen al klaar staan als complete set.

Het enige wat u nog hoeft te doen is de gewenste afmeting te bestellen. Dan staat er binnenkort ook bij u in de tuin of aan huid een prachtige overkapping.