background
Kit voor het plat dak
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM kit

Bij EPDM Totaal bent u aan het juiste adres voor de beste EPDM kit. Wij bieden verschillende EPDM kit aan, van hoge kwaliteit. Wanneer u uw dak gaat bedekken, of een reparatie wil uitvoeren komt daar veel bij kijken. Wij willen u hierin bijstaan door u te informeren en adviseren op het gebied van dakbedekking.

Kit voor het plat dak

Bij EPDM Markt bieden wij naast EPDM kitook andere kitten aan. Een overzicht:

  • EPDM Kit. EPDM Kit is ook een product dat naast de lijm toegepast word bij het verwerken van EPDM dakfolie. EPDM kit wordt gebruikt voor het waterdicht maken van naden, het in werken van een hemelwater afvoer en bij de montage van daktrim. Kleine stukken EPDM folie tot 40 cm zoals de EPDM HWA's kunnen verwerkt worden met de kit doordat deze een goede hechting geeft.
  • Bitumen kit. Voor de verwerking en afdichting van naden bij bitumen producten.
  • EPDM Seal kit. Voor een snelle en goed hechting op verschillende ondergronden kan met de EPDM Seal kit toepassen.

Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook ontvangen wij graag uw feedback zodat wij onze service blijvend kunnen verbeteren waar nodig. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur.

EPDM kit bij EPDM Markt

Bij ons vindt u de beste EPDM kit voor uw dakbedekking. Onze EPDM is uitermate geschikt om alle voegen en randen te dichten, zodat uw dakbedekking goed is afgewerkt. Met EPDM kit vult u de kleinste gaten en voegen die anders moeilijk te bereiken zijn. Op deze manier beschermt u uw dak tegen verschillende weersomstandigheden. Voor alle zaken rondom EPDM kunt u in onze webshop terecht. En ook voor professioneel advies kunt u ons raadplegen. Wij staan graag voor u klaar met onze kennis en ervaring.