background
EPDM Tape
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Zelfklevende band

Zelfklevende EPDM bandt wordt gebruikt bij het plaatsen van EPDM folie. EPDM rubber is waterdicht, en heeft een zeer lange levensduur. Bij EPDMmarkt bieden wij alleen de beste producten aan, tegen een voordelige prijs. Enkele voorbeelden van EPDM tape is ons assortiment:

  • EPDM Splice tape, dit is een dubbelzijdige klevende naden tape waar het aanbrengen van een activator (primer) voor nodig is.
  • EPDM Coverstrip, dit is een tape met een klevende onderkant. Ook hier is een activator noodzakelijk.
  • EPDM vormfolie (formflash), zelfklevende tape zonder geheugen.

Let op: Bij gebruikmaking van de zelfklevende materialen dient u ALTIJD gebruikt te maken van primer/activator

Waar is EPDM tape voor bedoeld

EPDM tape is een synthetisch rubber. Het is een afkorting die staat voor Ethyleen, Propyleen, Dieen Monomeer. Het materiaal is vrij goedkoop en gaat zeer lang mee. Door de hoge UV bestendigheid en de samenstelling van het synthetisch rubber, heeft EPDM een zeer lange levensduur. Het tape is bedoeld voor het aan elkaar hechten van verschillende oppervlaktes EPDM folie.

EPDM tape kopen bij EPDMmarkt

EPDM tape kunt u vinden in het assortiment van EPDMmarkt. Naast tape bieden wij ook andere producten aan voor het hechten van EPDM folie, zoals EPDM lijm en EPDM kit. Wanneer u zelf uw dak gaat bedekken kunt u bij onze online shop terecht. Bij ons vindt u alle benodigdheden die u kunt bedenken voor het bedekken van uw dak. Binnen drie dagen kunt u aan de slag gaan met het bestelde materiaal. Heeft u vragen, twijfels, of wil u graag advies over onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan u graag te woorden met onze kennis en ervaring. Onze gegevens kunt u rechts onder aan de pagina vinden.