Ontluchtingen

  1. 1
  2. 2

Ontluchtingen

  1. 1
  2. 2

Dakontluchting

Dakontluchting is onmisbaar wanneer u een ruimte goed wilt ontluchten en ventileren. Dakontluchting is de ideale oplossing voor permanente dakontluchting. In meerdere ruimtes komt dakontluchting dan ook van pas. Zowel binnen- als buitenshuis.

Dakontluchting monteren

Het monteren van dakontluchting is niet moeilijk. Sterker nog, iedereen kan het doen! U maakt een gat in het dak, plaatst de dakontluchting en maakt het af door de tussenruimte goed af te kitten. Wij raden u aan hiervoor speciale EPDM kit te gebruiken, namelijk butylkit710. Het grote voordeel van deze kit is dat hier geen lijm in zit. Zo kunt u in de toekomst de dakontluchting makkelijk verwijderen zonder het kapot te trekken wat weer meer kosten met zich mee brengt. Dakontluchting is voorzien van een rooster wat er voor zorgt dat er geen vuil en insecten naar binnen kunnen. Deze past op elk dak, daar is het op afgesteld.

Dakontluchting bij EPDM Markt

EPDM markt is specialist in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Niet alleen kunt u hier producten verkrijgen die u voorzien in benodigdheden voor het bedekken van uw dak, u kunt hier alles wat er mee te maken heeft krijgen op onze webshop. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en daarom worden producten verwerkt zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de inzet van een breed assortiment kunt u voor al uw wensen terecht bij EPDM markt, die we u aanbieden voor de meest scherpe prijs.

Wij helpen u graag!

Een dakontluchting plaatsen doet u niet zomaar. Allereerst heeft u uw dak opnieuw bedekt en hier komt veel bij kijken! Weet u niet goed waar u zou moeten beginnen? Dan helpen wij u graag een handje mee. De medewerkers van EPDM Markt zijn gekwalificeerd en met veel passie voor het vak staan ze graag voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Niet elk dak is hetzelfde en samen kunnen we kijken naar de beste opties voor u en uw dak.