background
Dakrandprofielen
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dakrandprofiel

Wat is een dakrandprofiel?

Een dakrandprofiel wordt ook wel een daktrim genoemd. Het is een afwerkstrip die zich bevind aan de rand van het dak. Door het gebruik van een profiel wordt de dakrand beschermt tegen bijvoorbeeld water. Ook kan de dakrand de dakbedekking zo goed aandrukken. Een dakrandprofiel is niet weg te denken bij het leggen van een nieuw dak. Dit kan een plat dak of schuin dak zijn.

Voordelen van een dakrandprofiel

Een dakrandprofiel is bedoeld om uw dak te ondersteunen en beschermen tegen weersomstandigheden. Niet alleen tegen het weer maar ook ongedierte wordt zo buiten de deur gehouden. Door het gebruik van een daktrim wordt uw dakbedekking goed beschermd op kwetsbare plekken. Een goede dakrandafwerking is belangrijk wanneer u lang gebruik wilt maken van uw dakbedekking en een perfect dakranddetail wenst te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u zelf de dakbedekking gaat plaatsen? Dan helpen wij u graag een handje mee.

Service en advies

Door het gebruik van een webshop kunt u makkelijk rondkijken vanuit uw luie stoel. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor altijd wat wils aanwezig is. Onze producten worden u altijd op maat aangeboden. Wanneer u kiest voor een daktrim zal deze op de juiste afmetingen worden aangepast, zodat u deze gelijk kunt plaatsen wanneer deze geleverd wordt. Voor vragen en- of opmerkingen staan wij met veel enthousiasme klaar om uw te voorzien van de beste adviezen voor uw daktrim. Neem dus contact op met één van onze medewerkers voor een gepast advies op maat. Bestelt u een daktrim uit onze webshop? Dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Alle bedragen zijn inclusief btw, dus geen verrassingen
  • Uw producten worden altijd op maat gesneden
  • Lage en aantrekkelijke prijzen

Twijfel dus niet langer en bestel nu al uw benodigdheden waaronder de dakrandprofielen en EPDM stroken op EPDMmarkt. De laagste prijs voor de beste kwaliteit. Wie wil dit nu niet?