Verzending van uw bestelling

Verzending
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 a 4 werkdagen bezorgen wij uw bestelling, mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDM Markt een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. En crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken met externe transporteurs; een pakketdienst en voor pallettransport een vrachtbedrijf. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Voor pallettransport geldt, dat uw order met een vrachtwagen wordt gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag op zijn route moet afleveren. Als u een relatief kleine order bestelt, kan het dus toch zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Wanneer het afleveradres gelegen is in een “zero emissie zone” verzoeken wij u dringend dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een oplossing hiervoor kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Belgie?
Wij rekenen € 20,-- per bestelling voor normaal transport (pakketpost).
De kosten voor pallet transport zijn € 75,- met uitzondering van groendak. De transportkosten voor groendak zijn € 100,-.

Levering

Wij proberen met grote zorg de bestelling te leveren. Dit vraagt ook wat van uw kant. Wij hebben daarom dan ook alles even op een rijtje gezet.

  • Standaard pakketten onder de <50 kg worden middels UPS geleverd op het opgegeven adres. Middels de track & trace kunt u de bestelling volgen. Het is dus noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven adres om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien niemand aanwezig zal de bestelling naar een UPS afhaalpunt gebracht worden, waar het op een gepast tijdstip binnen 7 dagen opgehaald dient te worden.
  • Bestellingen > 50 kg worden middels een transporteur op pallet geleverd. Het is van belang dat de los locatie goed bereikbaar is voor opleggers. Het is dus noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven adres om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij contacteren u mbt de aflever datum door de transporteur.