Verzending van uw bestelling

Verzending
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 a 4 werkdagen bezorgen wij uw bestelling, mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDMMarkt een product niet leveren, dan informeren wij u zo spoedig mogelijk. Desgewenst crediteren wij het volledige bedrag.

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken met externe transporteurs; een pakketdienst dan ontvangt u de avond voor levering een T&T code per email. Voor pallettransport een vrachtbedrijf. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Voor pallettransport geldt, dat uw order met een vrachtwagen wordt gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag op zijn route moet afleveren. Als u een relatief kleine order bestelt, kan het dus toch zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Wanneer het afleveradres gelegen is in een “zero emissie zone” verzoeken wij u dringend dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een oplossing hiervoor kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Het pakket wordt 2 x aangeboden, bent u na de 2e maal niet thuis dan wordt het naar ons teruggestuurd. U dient dan wederom transportkosten te betalen. 

Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, kunnen wij in overleg de pallet op de oprit of bij het huis leveren met een foto als bewijs. Wanneer we niemand te pakken krijgen dan wordt de pallet door de chauffeur mee teruggenomen. Wij zijn dan helaas genoodzaakt weer opnieuw transportkosten in rekening te brengen, en daarna wordt er in overleg een nieuwe leverdatum afgesproken.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Belgie?

  • Pakketpost € 19.95 per bestelling.
  • De kosten voor pallet transport dakmaterialen € 45,-.
  • De transportkosten voor groendak zijn € 95,-. 
  • Gratis levering bij orders hoger dan € 750,- (muv groendak)

Levering

Wij proberen met grote zorg de bestelling te leveren. Dit vraagt ook wat van uw kant. Wij hebben daarom dan ook alles even op een rijtje gezet.

  • Standaard pakketten onder de <50 kg worden door UPS geleverd op het opgegeven adres. Met de track & trace kunt u de bestelling volgen. Het is dus noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven adres om de bestelling in ontvangst te nemen. 
  • Bestellingen > 50 kg worden middels een transporteur op pallet geleverd. Het is van belang dat de loslocatie goed bereikbaar is voor opleggers. Het is dus noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het opgegeven adres om de bestelling in ontvangst te nemen. Wij contacteren u m.b.t. de afleverdatum door de transporteur. Mocht er niemand aanwezig zijn dan kan er in overleg geleverd worden met een foto als bewijs. Mocht u niet te bereiken zijn en de transporteur moet de pallet mee terugnemen dan wordt er in overleg en na bijbetaling van de transportkosten een nieuwe leverdatum afgesproken.