background
Polycarbonaat platen
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Polycarbonaat kanaalplaat

Een polycarbonaat kanaalplaat bestaat uit polycarbonaat, dat is verwerkt in een gladde plaat. Deze kanaalplaten zijn kleurloos, en ook nog eens bestand tegen harde klappen. De eisen voor een polycarbonaat kanaalplaat zijn hoog, zo worden de kanaalplaten uitvoerig beoordeeld op brandeigenschappen. Een voordeel van een polycarbonaat kanaalplaat is dat het makkelijk te bewerken is, waardoor u eenvoudig op maat kan zagen. Met een fijne zaag is het klusje zo gepiept.

Polycarbonaat kanaalplaat eigenschappen

Polycarbonaat kanaalplaat doorsnede

Een polycarbonaat kanaalplaatheeft enkele belangrijke eigenschappen. Wij noemen ze hier voor u op:

  • Een polycarbonaat kanaalplaat hoog behoudt zijn stijfheid, zelfs bij een gering gewicht.
  • Deze kanaalplaten zijn redelijk goedkoop. Er is slechts weinig materiaal nodig, omdat ze veel gewicht aan kunnen.
  • De 10 mm kanaalplaten kunnen beperkt gebogen worden.
  • De 16 mm kanaalplaat is geschikt voor een overkapping - aanbouw.
  • Het materiaal heeft thermische en isolerende kenmerken, dit komt voort uit de opbouw van een polycarbonaat kanaalplaat.
  • Een polycarbonaat kanaalplaat is beter bestand tegen harde klappen, dan bijvoorbeeld een acrylaat kanaalplaat.

Het is dus belangrijk om de eigenschappen van deze kanaalplaten in overweging te nemen, wanneer u op zoek bent naar het juiste materiaal. Wanneer u voldoende bent geïnformeerd, is de keuze een stuk makkelijker, en kunnen verkeerde keuzes misschien wel voorkomen worden. Bij EPDMmarkt willen wij u in dit proces bijstaan. Uw klusje is zo gepiept met onze hulp. Ook voor sakbedekking en op het gebied van EPDM kunt u bij ons terecht.

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat golfplaten zijn er in drie varianten: polycarbonaat plaat enkelwandig type F, enkelwandig type H en driewandig type F polycarbonaat platen. Golfplaten van type F hebben een golflengte van 177 mm en golfplaten van type H hebben een golflengte van 76 mm. Een driewandige golfplaat isoleert beter dan een enkelwandige. Alle polycarbonaat golfplaten zijn helder en hebben een uitstekende lichtdoorlatendheid.

Golfplaat modellen

Polycarbonaat kanaalplaat kopen bij EPDMmarkt

Heeft u interesse in een polycarbonaat kanaalplaat? Dan bent u aan het juiste adres. En ook voor andere dakbedekking materialen kunt u in ons assortiment kijken. Wij verkopen alles, van EPDM kit tot dakisolatie. Voor vragen, twijfels of advies kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring. Samen kunnen wij tot een oplossing komen.