background
Ronde lichtkoepels
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

RONDE LICHTKOEPELS (ENKEL OF MEERWANDIG)

EPDMMarkt is uw adres voor ronde lichtkoepels om ervoor te zorgen dat er genoeg licht in uw ruimte schijnt. Met de vele verschillende varianten is er altijd een lichtkoepel die past bij uw wensen. De lichtkoepels zijn uit voorraad leverbaar in veel verschillende afmetingen maar ook kunt u ze bij ons op maat laten maken. De ronde lichtkoepels zijn dus altijd perfect passend voor uw ruimte te krijgen. Uit voorraad hebben zijn de lichtkoepels beschikbaar in een diameter van 40 t/m 180/200cm. Voor het op maat maken van een ronde lichtkoepel hanteren wij een levertijd van slechts 8 tot 15 werkdagen. Ook kunt u een kijkje nemen bij ons assortiment van piramide lichtkoepels! 

De voordelen van onze ronde lichtkoepels

Er zijn verschillende redenen om uw ronde lichtkoepel aan te schaffen bij EPDMMarkt. De ronde lichtkoepels zijn gemaakt van verschillende materialen, zo zijn de lichtkoepels verkrijgbaar in polycarbonaat en acrylaat. Ook heeft u de keuze in een opaal (melkwit) of heldere ronde lichtkoepel en of u ze enkel-, dubbel of zelfs driewandig wilt. Polycarbonaat heeft een slagvastheid die 300 keer groter is dan die van glas, dit zorgt er dus voor dat de lichtkoepels helpen tegen inbraak en vandalisme omdat deze lichtkoepels vrijwel onbreekbaar zijn. Acrylaat wordt ook vaak aangeduid als een PMMA ronde lichtkoepel. Verder worden onze lichtkoepels altijd geleverd met een montage set die bestaat uit schroeven en afdichtingsdoppen.

Waarom EPDMMarkt

Bij EPDMMarkt staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Ook als u feedback voor ons heeft horen wij dit graag! Neem gerust contact met ons op. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Verder heeft u de volgende voordelen wanneer u kiest voor EPDMMarkt.

  • Snelle levering
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Producten kunnen op maat worden gemaakt
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Neem dus een kijkje op onze webshop en neem ook gerust contact op met één van onze medewerkers voor passend advies.