Isolatie
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 53

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 53

Pagina
per pagina

Dakisolatie

Dakisolatie is van belang wanneer je de verspilling van energie wil tegengaan. Met de juiste dakisolatie kunt u jaarlijks enorm veel besparen aan stookkosten. Zo’n tachtig procent van alle huizen in België heeft op dit moment dakisolatie. Een groot deel van deze tachtig procent heeft echter dakisolatie van matige kwaliteit. Wanneer u er over nadenkt om uw dakisolatie te verbeteren, dan zijn hier veel voordelen aan verbonden. Zoals al eerder gezegd, kunt u geld besparen met stookkosten, maar ook voor het milieu is het beter.

Dakisolatie voor diverse soorten daken

Er zijn verschillende manieren van dakisolatie. Een van de manieren is door bijvoorbeeld de zoldervloer te bedekken met isolatiemateriaal. U kunt er ook voor kiezen om aan de binnen en buitenkant van een plat of schuin dak dakbedekking te monteren. Wanneer u de buitenkant van uw dak wil bedekken met dakisolatie, betekent dit ook dat u automatisch de dakconstructie beschermt tegen kou en vocht. Deze methode heet de ‘warm dak’ methode. Als u een plat dak heeft, dan zijn er maar liefst drie verschillende manieren voor dakisolatie. Zo kan het isolatiemateriaal op de dakconstructie worden gelegd, of aan de binnenkant van het dak. Ook kan er isolatiemateriaal op de al aanwezige dakbedekking worden gemonteerd.

Dakisolatie bij EPDM markt

Bij EPDM markt vindt u alles voor kwalitatief hoge dakisolatie. Wij bieden onder andere:

Voor verdere vragen of twijfels kunt u terecht bij de klantenservice. En ook voor advies over bijvoorbeeld welke methode van dakisolatie er het meest geschikt is voor uw dak, kunt u terecht bij ons. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring. U kunt een berichtje verzenden naar ons e-mailadres, of telefonisch contact opnemen via 03 808 2509. Tussen 08.30 uur en 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag staan wij u graag te woord met onze kennis en ervaring. Bij EPDM markt vindt u dakbedekking tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw bestelling reeds binnen drie a vier werkdagen. Neem gerust een kijkje op onze website.