background
Isolatie
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Isolatieplaten voor het plat dak

Dakisolatie is van belang wanneer je de verspilling van energie wil tegengaan. Met de juiste dakisolatie kunt u jaarlijks enorm veel besparen aan stookkosten. Zo’n tachtig procent van alle huizen in België heeft op dit moment dakisolatie. Een groot deel van deze tachtig procent heeft echter isolatie van matige kwaliteit. Wanneer u er over nadenkt om uw dakisolatie te verbeteren, dan zijn hier veel voordelen aan verbonden. Zoals al eerder gezegd, kunt u geld besparen met stookkosten, maar ook voor het milieu is het beter.

Dakisolatie voor diverse soorten daken

Er zijn verschillende manieren van dakisolatie. Een van de manieren is door bijvoorbeeld de zoldervloer te bedekken met isolatiemateriaal. U kunt er ook voor kiezen om aan de binnen en buitenkant van een plat of schuin dak dakbedekking te monteren. Wanneer u de buitenkant van uw dak wil bedekken met dakisolatie, betekent dit ook dat u automatisch de dakconstructie beschermt tegen kou en vocht. Deze methode heet de ‘warm dak’ methode. Als u een plat dak heeft, dan zijn er maar liefst drie verschillende manieren voor dakisolatie. Zo kan het isolatiemateriaal op de dakconstructie worden gelegd, of aan de binnenkant van het dak. Ook kan er isolatiemateriaal op de al aanwezige dakbedekking worden gemonteerd.

PIR PLATEN

EPDMMarkt biedt PIRisolatieplaten aan met een aluminium cachering. De aangeboden PIR isolatie zijn van A-kwaliteit, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn door de fabrikant van onze EPDM goedgekeurd om direct op te verlijmen. 

In ons assortiment bieden wij platen aan met rechte zijdes die overal even dik zijn, maar ook PIR platen met afschot. De standaard platen hebben een afmeting van 60x 120 cm en de afschotplaten zijn 120x120 cm.

WAT KOST PIR ISOLATIE PER PLAAT?

De kosten van isolatie worden bepaald door de dikte van de PIR isolatieplaten. De dikkere platen isoleren namelijk beter dan de dunnere platen.

Dakisolatie bij EPDMMarkt

Bij EPDMMarkt vindt u alles voor kwalitatief hoge PIR dakisolatie. Wij bieden onder andere:

Voor verdere vragen of twijfels kunt u terecht bij de klantenservice. En ook voor advies over bijvoorbeeld welke methode van dakisolatie er het meest geschikt is voor uw dak, kunt u terecht bij ons. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring. U kunt een berichtje verzenden naar ons e-mailadres, of telefonisch contact opnemen via 03 808 2509. Tussen 08.30 uur en 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag staan wij u graag te woord met onze kennis en ervaring. Bij EPDMMarkt vindt u dakbedekking tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw bestelling reeds binnen drie a vier werkdagen. Neem gerust een kijkje op onze website.