Retourneren

Natuurlijk mag u artikelen retourneren. De artikelen die retour komen, dienen wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn.Wij nemen geen artikelen retour die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, zoals het EPDM membraan, lichtkoepels en plaatmateriaal. Onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour gestuurd worden.Dit herroepingsrecht is echter enkel mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeert. Dit mag u echter niet belemmeren het product dat teruggestuurd wordt, uit de verpakking te halen om het te beoordelen.

Als alles voldoet aan de voorwaarden van het retour sturen, dan wordt het u toekomende bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Hoe ruilen, retouren, en beschadigingen

U kan een artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht, zie onderstaand formulier) aanmelden en daarna zo spoedig mogelijk terug sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling en na melding aan een medewerker van de onderneming. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding de volgende informatie bevat: de factuurdatum, het factuurnummer, een omschrijving en de hoeveelheid van de artikelen die retour komen.

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@epdmmarkt.be of bel met ons tel:088 03 06 201.

Download hier het retour/herroepingsformulier.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

EPDMMarkt
van Dijklaan 17-b
5581 WG Waalre
 

Herroepingsrecht

U kan het bovenstaande modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om bij de artikelen te voegen die u retour stuurt. U heeft 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Bij goedkeuring van de retourmelding ontvangt u het door u betaalde bedrag, inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending (bij volledige retour zending), zo snel mogelijk teruggestort (uiterlijk binnen 14 dagen).U krijgt de retourkosten niet vergoed. De manier van retourneren staat u vrij, houd u er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Het risico van de retourzending zijn voor de koper.

Indien u schade veroorzaakt aan het product, tijdens het beoordelen ervan, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk.

Toch nog vragen? 

Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of u kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op +32 (0)3 808 25 09. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website www.epdmmarkt.be. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.