background
EPDM hemelwaterafvoeren
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM hemelwaterafvoer

Het weer in Belgie kan nog wel eens tegenvallen, vooral tijdens de herfst kunnen er bakken met regen uit de hemel vallen. Een goede EPDM hemelwaterafvoer kan dan van pas komen. Met de juiste EPDM hemelwaterafvoer kunt u voorkomen dat er een overstroming of lekkage zich kan ontwikkelen. Met hemelwater wordt het water bedoeld dat uit de hemel naar beneden komt vallen. Dit geldt dus niet alleen voor regen, maar ook voor sneeuw of hagel. Als het dan een keertje bijvoorbeeld hard regent, dan zal uw EPDM hemelwaterafvoer ervoor zorgen dat deze regen naar onder andere de riolering kan stromen.

EPDM hemelwaterafvoer voor verschillende soorten dak

De EPDM hemelwaterafvoer kan op verschillende manieren ervoor zorgen dat het water kan worden afgevoerd. Dit is afhankelijk van het soort dak dat uw huis heeft.

  • Als uw huis een plat dak heeft, dan wordt het hemelwater afgevoerd via EPDM hemelwaterafvoer uitlopen. Deze uitlopen zijn te verkrijgen in de vorm van regenpijpen, maar kunnen ook gemonteerd zijn in het dakvlak. De twee standaard systemen die zorgen voor de afvoer van hemelwater van een plat dak zijn de zijuitloop en de onderuitloop.
  • Als uw huis een schuin dak heeft, dan wordt het hemelwater afgevoerd via EPDM hemelwaterafvoer dakgoten en regenpijpen. De hemelwaterafvoer
  • bij een schuin dak is eenvoudiger, omdat het water automatisch naar het laagste punt loopt. Bij een plat dak is dit niet mogelijk.
Het type dak is dus van belang voor de producten die u bestelt voor hemelwaterafvoer, hou hier rekening mee bij het bestellen.

EPDM hemelwaterafvoer kopen bij EPDM Markt

Als u op zoek bent naar een EPDM hemelwaterafvoer, dan kunt u zeker terecht bij EPDM Totaal. Naast EPDM hemelwaterafvoer, verkopen wij dakisolatie, en dakbedekking. Voor meer informatie of advies kunt u terecht bij onze ervaren klantenservice.