EPDM hemelwaterafvoer Ø 90 mm met flap lengte 30

Home EPDM hemelwaterafvoer Ø EPDM hemelwaterafvoer Ø 90 mm met flap lengte 30

Product omschrijving

EPDM hemelwaterafvoer rond 90 mm met EPDM slabbe, voorzien van een harde PE-buis met een lengte 30 cm. Deze HWA is geschikt voor afvoerbuis vanaf rond 91 mm

Voordelen van Bosscover hemelwaterafvoer: Afgestemd op het EPDM systeem, snel en eenvoudig aan te brengen, brandvrij aan brengen, direct waterdicht, duurzaaam waterdicht.

Een EPDM HWA Ø 90 mm is voldoende om toe te passen op een dak van een maximale oppervlakte tot 75m2.

De EPDM HWA kan ook worden bevestigd met behulp van 3 rillen EPDM rubber seal kit.
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 32,99 per stuk
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
KleurZwart
Eenheidper stuk
ArikelnummerRC2063074
LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?