Over EPDM Markt

EPDM markt is een webwinkel en leverancier met vele jaren ervaring op het gebied van verschillende roofings, die zich heeft gespecialiseerd in onder meer  EPDM dakbedekking. Hierbij staat u als klant centraal, dit geldt voor zowel particulier als voor bedrijven, die bij ons online aankopen doen. Iedereen moet een dak met EPDM rubberdak kunnen maken, is onze filosofie.

EPDM dakbedekking is namelijk een duurzaam product wat zich makkelijk laat verwerken zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vanuit heel de wereld het beste assortiment kunnen samen stellen voor de scherpste prijs.

EPDM dakrubber

EPDM Markt verkoopt uitsluitend A-kwaliteit Amerikaanse EPDM, dit in tegenstelling tot vele andere EPDM aanbieders. Wij hebben hiervoor gekozen zodat u EPDM roofing snel en eenvoudig kunt plaatsen zonder voorbehandeling, speciale lijmen of primers. Alle producten van BossCover zijn speciaal op elkaar afgestemd en ontwikkeld. Dus de EPDM is aanzienlijk eenvoudiger te verwerken. Dit is ook te zien op instructiefilmpjes. Tevens is de Amerikaanse EPDM die wij hebben in twee dikte maten verkrijgbaar, 1.14 mm en 1.52 mm. Hierdoor kunn wij daken die belast worden extra zekerheid bieden met de 1.52 mm dikke EPDM dakfolie.

Door onze klantenservice kunnen we u nog beter persoonlijk van dienst zijn waardoor u niet met vragen blijft zitten en uw vragen direct worden beantwoord.

Aangezien wij alles ruim op voorraad hebben kunnen wij uw levering snel uitleveren. Door de handige filmpjes is het plaatsen van een nieuw EPDM dak nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Contact gegevens kantoor:
www.epdmmarkt.be
van Dijklaan 17-B
5581 WG Waalre
Nederland
Lokaal Tel. 03 808 2509