background
Enkelwandig (EW)
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Enkelwandig platdak ontluchting

Middels onze enkelwandige dakdoorvoer kunt u een goede ontluchting van uw dak verzorgen. Dit is belangrijk, aangezien anders vocht en vervelende geuren blijven hangen onder het dak. Dit kan zorgen voor gezondheidsrisico’s. Daarnaast voorkomt een dakontluchting condensvorming in bijvoorbeeld een keuken of badkamer.

Levering enkelwandige dakdoorvoer

Bestelt u een enkelwandige ontluchting bij EPDMMarkt, dan profiteert u van een snelle en efficiënte levering van uw artikelen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling altijd binnen drie werkdagen wordt geleverd. Zo kunt u snel aan de slag met uw dak!

Service en contact

Via onze website informeren we u graag over onze producten en het leggen van daken. Zo hebben we handige instructievideo’s om u op weg te helpen. Er bestaat natuurlijk altijd de mogelijkheid dat u extra informatie nodig heeft, bijvoorbeeld over de dakdoorvoer. We staan dan graag voor u klaar! U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur op 03 808 2509. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.

Waarom EPDMMarkt?

Bij EPDMarkt profiteert u van grote voordelen:

  • Thuisbezorgd binnen 3 werkdagen.
  • Altijd vakkundige en snelle service.
  • Hoogwaardige producten voor een scherpe prijs.

Bestel dus uw dakdoorvoer via EPDMMarkt, uw online EPDM specialist.