background
Ventilatie lichtkoepels
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Ventilatie lichtkoepels

Voor ventilatie lichtkoepels bent u bij EPDM Totaal aan het juiste adres. Doordat de ventilatieramen tot 30 centimeter geopend kunnen worden is het gemakkelijk uw ruimte te ventileren. De ventilatieramen zijn er in twee uitvoeringen, rond en vierkant. Voor de ronde ventilatieramen hebben we ronde lichtkoepels en voor de vierkante ventilatie ramen zijn er piramide lichtkoepels beschikbaar. De ramen zijn leverbaar in veel verschillende afmetingen en zijn veelal uit voorraad leverbaar. De piramide- of ronde lichtkoepels worden niet meegeleverd maar zijn afzonderlijk te bestellen op onze website.

Waarom onze ventilatie lichtkoepels de juiste keuze zijn

Ventilatie lichtkoepels zijn zeer geschikt wanneer u uw ruimte wil ventileren, onze ventilatie lichtkoepels zijn open te zetten tot 30 cm. De ventilatieramen zijn er in een elektrische en handmatig te bedienen uitvoering. De kleinere lichtkoepels worden enkelvoudig bediend, dit zijn de solo ventilatieramen. De grotere lichtkoepels worden door middel van een tandem bediend. De ventilatieramen worden altijd volledig voor gemonteerd geleverd waardoor er enkel nog een vierkante- of piramide lichtkoepel opgezet dient te worden. De ventilatieramen met handmatige bediening zijn voorzien van een pvc opstand, ventilatieraam, enkele of tandem spindel en een stok a 2 meter. De ventilatieramen met een elektrische bediening zijn voorzien van een pvc opstand, ventilatieraam, solo of tandem elektrospindel met 230v en een inbouw schakelaar. Met deze schakelaar is het ook mogelijk op de ventilatie lichtkoepel op verschillende tussenstanden open te zetten. De ventilatieramen zijn gemaakt van PVC (AVP).

Waarom EPDMMarkt de juiste keuze is

Als u vragen heeft of graag advies wilt, kunt u dat ons altijd laten weten! Wij staan voor u klaar en zijn tijdens kantooruren geopend (8.30 – 17.00 uur) van maandag t/m vrijdag om al uw vragen te beantwoorden. Verder bieden wij u altijd:

  • Snelle levering
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Neem bij vragen contact met ons op het volgende nummer: 03 808 2509 of stuur ons een berichtje!