background
PIR dakisolatie
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dakisolatie plat dak

Dat u veel geld kunt besparen door uw dak goed te isoleren, weten veel mensen wel. Door uw dak goed te isoleren kunt u per jaar ongeveer 500 euro aan stookkosten besparen. Genoeg redenen om dit goed aan te passen dus. Dakisolatie is niet moeilijk te plaatsen, wel moet u er even de tijd voor nemen. Gelukkig kunt u veel zelf doen als het gaat om dakisolatie en hoeft dakisolatie dus niet veel te kosten. Wonen in een goed geïsoleerd huis voelt vele malen comfortabeler aan en is ook beter voor het milieu.

Zelf dakisolatie plaatsen

Dat kan! Dakisolatie plaatsen is namelijk niet moeilijk. Het meest praktische is als u kiest voor een mechanische bevestiging bij dakisolatie. Dakisolatie dat stevig vast zit door bijvoorbeeld lijm is later niet goed los te maken en kan hierdoor niet opnieuw gebruikt worden. Breng eventuele dampremmende lagen aan, maar doe dit wel op de juiste manier voor dakisolatie. Op deze manier worden vochtproblemen en dakrot vermeden. Pas op met dakisolatie zelf plaatsen, wanneer dit verkeerd gaat, kan het dakrot veroorzaken. Het is dus verstandig altijd een professional mee te laten kijken.

Dakisolatie van EPDMMarkt

Bij EPDM dakbedekking hoort ook dakisolatie. Isolatie is van groot belang in verband met de warmte en de stookkosten. Isolatie is dan ook van groot belang voor EPDMMarkt omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. EPDMMarkt heeft gekozen voor een ruim assortiment wat er voor zorgt dat u altijd terecht kan voor al uw benodigdheden wat te maken heeft met dakbedekking en isolatie. Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website en kijk wat de mogelijkheden zijn voor u en uw dak. Bent u opzoek naar een helpende hand? Dan staan wij met veel enthousiasme voor u klaar. Neem contact op met één van onze medewerkers en laat u verrassen door de mogelijkheden bij EPDMMarkt.