background
Lijmen, Kit, Tape
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM lijm, EPDM kit en EPDM tape

Als u uw dak gaat bedekken met EPDM, wilt u natuurlijk niet dat de dakbedekking bij het eerste zuchtje wind van het dak waait. Daarom lijmt u de EPDM folie vast aan het dak. Hiervoor gebruik u EPDM lijm.

De EPDM lijm van EPDMMarkt is van de hoogste kwaliteit. De lijm wordt geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen in de wereld van EPDM. Bij EPDMMarkt bieden we deze lijm van topkwaliteit aan tegen een scherpe prijs, zodat u uw dak voordelig kunt bedekken zonder op de kwaliteit in te leveren. Gaat u uw dak opnieuw bedekken en wilt u om kosten te besparen zoveel mogelijk zelf doen? Zoek dan niet langer. U bent bij EPDMMarkt.be aan het juiste adres voor al uw dakmaterialen.

Hoe gebruik ik EPDM lijm?

EPDM lijm wordt gebruikt om EPDM folie perfect te kunnen vastlijmen op uw platte dak. Naast EPDM lijm hebben we ook EPDM kit en EPDM tape. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

EPDM lijm

EPDM lijm kunt u bestellen in verschillende vormen. De lijm is verkrijgbaar in een spuitbus van 750 ml, een drukvat van 17 liter en in blikken van 1, 4 of 20 liter. De vloeibare lijm brengt u met een vachtroller aan zowel de ondergrond als op de EPDM folie. U laat de lijm handdroog worden en plakt de de folie op het dak. 

EPDM tape

EPDM tape is in verschillende varianten verkrijgbaar. De EPDM coverstrip heeft een zelfklevende laag en wordt gebruikt voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld een lange naadverbinding. Formflash buitenhoeken gebruikt u om de hoeken van uw dak waterdicht te maken. Zelfklevende EPDM brengt u met primer en een schuurspons aan om de kleefzijde te activeren. U rolt de tape goed vast met een siliconen aandrukroller. 

EPDM kit

EPDM kit wordt gebruikt voor het waterdicht verlijmen van naden. Ook bij de montage van de daktrim, waterafvoer en ontluchting wordt EPDM kit gebruikt voor het vastlijmen van de onderdelen. 

Advies en service

Heeft u vragen over EPDM lijm, -tape of -kit? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opnieuw bedekken van uw dak? Of wilt u een compleet nieuw dak met EPDM gaan leggen? Bij EPDMMarkt.be vindt u alle informatie die u nodig heeft. Ook vindt u bij ons alle benodigde producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. 


Heeft u behoefte aan meer informatie of deskundig advies? De specialisten van EPDMMarkt zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen