background
Golfplaten
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Golfplaten dakbedekking

Golfplaten zorgen ervoor dat je op eenvoudige wijze een schuur of afdak snel en eenvoudig waterdicht krijgt. Bij EPDMmarkt.be kunt u golfplaten kopen voor elke bijna elk dak, in diverse uitvoeringen.

Golfplaten gamma

Ons golfplaten gamma bestaat uit, lichtdoorlatende golfplaten al dan niet op rol. Welk type plaat u nodig heeft hangt sterk af van de toepassing.

Golfplaat type

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat is de sterkst kunststof waarvan golfplaten gemaakt kunnen worden en ook vaak omdat deze meerwandig worden uitgevoerd. Golfplaten van polycarbonaat worden vaak toegepast als dakbedekking voor een terrasoverkappingen, en carports. 

De polycarbonaat golfplaten zijn van het type F (grote golf) en de kleuren in opaal (melkwit) of helder verkrijgbaar. Polycarbonaat golfplaten zijn ook meerwandig verkrijgbaar in het profiel F 177/51 dat gecombineerd kan worden met vezelcement golfplaten uit ons gamma golfplaten.

Polyester golfplaten

Polyester glasvezelversterkte golfplaten hebben een hoge mechanische weerstand. Hierdoor zijn polyester golfplaten uitermate geschikt als kunststof lichtplaat voor een dak. Het lage uitzettingscoëfficiënt van polyester maakt het mogelijk om golfplaten tot grote lengte leveren.

Polyester golfplaten zijn in vele types en in verschillende kwaliteiten te verkrijgen. 

PVC golfplaten

PVC (Polyvinylchloride) golfplaten zijn enkel wandige transparante golfplaten en zijn de meest verkochte lichtdoorlatende golfplaten. Golfplaten van PVC zijn voordelig en voor vele toepassingen geschikt. Glashelderen PVC golfplaten en damwandplaten hebben een zeer goede lichtdoorlaat van ca. 85% en zijn hagelbestendig.