background
Ontluchting - dakdoorvoer plat dak
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dakontluchting plat dak

Een dakdoorvoer voor plat dak is onmisbaar wanneer u een ruimte goed wilt ontluchten en ventileren. Een dakontluchting is de ideale oplossing voor permanente ontluchting. Een dakdoorvoer kan dan ook in meerdere ruimtes van pas komen. Zowel binnen- als buitenshuis.

Platdak ontluchting

Speciaal voor platte daken hebben wij verschillende modellen dakdoorvoer, uitgevoerd in enkelwandige of dubbelwandige. Maar ook universele dakdoorvoeren of de speciale dakdoorvoer die voorzien is van een EPDM kraag. Er is dus altijd een geschikte dakdoorvoer te vinden voor uw dak bij EPDMMarkt.

Dakdoorvoer monteren

Het monteren van dakdoorvoer is niet moeilijk het is net zo eenvoudig als het leggen van de EPDM dakbedekking. Sterker nog, iedereen kan het doen! U maakt een gat in het dak, plaatst de ontluchting en maakt het af door de tussenruimte goed af te kitten. Wij raden u aan hiervoor speciale EPDM kit te gebruiken. Het grote voordeel van deze kit is dat hier geen lijm in zit. Zo kunt u in de toekomst de dakontluchting makkelijk verwijderen zonder het kapot te trekken wat weer meer kosten met zich mee brengt. Dakontluchting is voorzien van een kap die er voor zorgt dat er geen vuil naar binnen kunnen.

Dakdoorvoer kopen bij EPDM Markt

EPDMmarkt is specialist in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Niet alleen kunt u hier producten verkrijgen die u voorzien in benodigdheden voor het het dak, u kunt hier alles wat er mee te maken heeft krijgen op onze webshop. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en daarom worden producten verwerkt zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de inzet van een breed assortiment kunt u voor al uw wensen terecht bij EPDMmarkt, die we u aanbieden voor de meest scherpe prijs.

Wij helpen u graag!

Weet u niet goed waar u zou moeten beginnen? Dan helpen wij u graag een handje mee. De medewerkers van EPDM Markt zijn gekwalificeerd en met veel passie voor het vak staan ze graag voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Niet elk dak is hetzelfde en samen kunnen we kijken naar de beste opties voor u en uw dak.