background
EPDM Restanten Aanbiedingen
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM restanten dakbedekking

Op zoek naar hoogwaardige EPDM dakbedekking tegen de voordeligste prijs? Bekijk onze EPDM restanten van verschillende breedtematen! Deze reststukken EPDM zijn van dezelfde topkwaliteit als onze op maat gemaakte EPDM folie, maar zijn overgebleven aan het einde van de rol.

Er zijn EPDM restant stukken in de volgende diktes 1,0 mm1.1 en 1.5 mm zowel in klein als groot formaat van diverse breedtematen, beschikbaar tegen een scherpere prijs per m².

Profiteer van deze scherpe EPDM prijs per m² en bespaar. Houd er rekening mee dat we meestal slechts één exemplaar beschikbaar hebben van het EPDM restant, dus wees er snel bij!

WAAR WORDT EPDM FOLIE VOOR GEBRUIKT 

U kunt denken aan het waterdicht maken van uw platte dak, overkapping, tuinhuis, aanbouw of voor een nieuwbouw project en het kan uiteraard op allerlei andere soorten platte daken worden toegepast. Wanneer u bijvoorbeeld een groen dak wilt gaan maken of zonnecollectoren op uw dak wilt plaatsen dan is EPDM een uitgelezen product om onder uw groendak en/of zonnecollectoren te plaatsen. EPDM vijverfolie is een heel mooi product voor uw vijver of waterbassin. Onze EPDM vijverfolie wordt op een andere manier bewerkt in de fabriek dan EPDM dakfolie. De dakfolie moet vliegvuurbestendig zijn. Deze beschermlaag wordt niet in de EPDM vijverfolie verwerkt, omdat de vliegvuurbestendigheid niet goed is voor levende organisme. Het is zo'n stevig en veilig product dat u er ook water mee kunt opvangen en veilig kunt hergebruiken. U zou er bijvoorbeeld een waterbasin mee kunnen maken.

DE VOORDELEN VAN EPDM FOLIE 

EPDM is op een eenvoudige manier te leggen en het wordt koud verwerkt. Wij leveren A-kwaliteit EPDM folie en toebehoren. Wij staan voor kwaliteit en service en willen u het beste leveren. Door de enorme waterdichtheid van EPDM folie is het een ijzersterk product bestand tegen water en vochtigheid. Het water kan niet doordringen door de folie waardoor uw woning droog blijft, precies zoals het hoort. EPDM dakbedekking is UV bestendig. Hoe lang de zon ook op de EPDM brandt, het is blijvend elastisch. Ook gaat de folie tientallen jaren mee, zelfs wel meer dan 50 jaar wat er voor zorgt dat u meer rendement uit uw EPDM folie haalt en niet elk jaar opnieuw naar uw plat dak hoeft te kijken. Er zit géén boven of onderzijde aan de EPDM en ook hoeft de folie niet gereinigd te worden om de talk poeder eraf te halen. Tijdens het productie proces wordt er talkpoeder tussen de lagen EPDM gestrooid om te voorkomen dat de EPDM aan elkaar blijft plakken. Er zijn EPDM soorten die eerst speciaal behandeld moeten worden alvorens u kunt gaan beginnen met het verlijmen van de EPDM op uw dak. Dat is bij onze EPDM dus niet het geval, u kunt meteen aan de slag. Deze kan dus direct, snel en eenvoudig op het dak verlijmd worden. 

U hebt de keuze uit de meest verkochte EPDM van 1.1 mm dikte en de 1.5 mm dikke EPDM folie. Allebei de diktes zijn ijzersterk en gaan meer dan 50 jaar mee, mits gelegd zoals wij adviseren. De 1.5 mm dikke dakbedekking adviseren wij wanneer, kiezel, groendak, dakterras of zonnepanelen op de EPDM komen.

Nog een voordeel van EPDM-dakfolie t.o.v. bijvoorbeeld bitumen is, dat het koud gelegd wordt en volledig verlijmd dient te worden met onze contactlijm. U hoeft dus niet met branders aan de gang, met kans op eventuele brandschade zoals helaas wel eens met het leggen van bitumen het geval is.

Daarnaast is onze EPDM vliegvuur bestendig. Dit wil zeggen dat de EPDM dakbedekking bestand is tegen vliegvuur, zoals het bouwbesluit en de norm NEN 6063 “bepaling van het brandgevaarlijk zijn van daken”, voorschrijft.

Wanneer we u overtuigd hebben van alle voordelen die onze EPDM-folie heeft, neem dan contact met ons op of plaats uw bestelling bij EPDMMarkt. Wij leveren onze producten zo spoedig mogelijk en meestal in 3 werkdagen.

CONTACT EN ADVIES OP MAAT 

Wij staan met veel enthousiasme en deskundigheid voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook ontvangen wij graag uw feedback, zodat wij onze service blijvend kunnen verbeteren waar nodig. U kunt ons elke werkdag bereiken tijdens kantooruren. Nog even voor u op een rijtje:

U profiteert van de volgende voordelen wanneer u op zoek bent naar EPDM-folie bij EPDMMarkt:

  • Snelle levering
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • Altijd op maat gesneden of in een stuk als de juiste maat erbij zit
  • Scherpe prijs voor A-kwaliteit