background
PIR isolatieplaten
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn gemaakt van polyisocyanuraat. Kwa textuur lijkt het veel op PUR. PIR isolatieplaten zijn echter een vorm van doorontwikkelde PUR. De brandveiligheid is beter, en ook de isolatiewaarde ligt hoger wanneer u PIR isolatieplaten met PUR isolatieplaten zou vergelijken. Bovendien zijn PIR isolatieplaten met een coating van bitumen zeer geschikt als dakisolatie voor EPDM dakbedekking. Zorg er wel altijd voor dat de naden van de PIR isolatieplaten goed op elkaar aansluiten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van tape. Is dit niet zo, dan gaat dit ten koste van de kwaliteit.

De voordelen van PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn een zeer goede aanschaf. Dit komt doordat er veel voordelen verbonden zijn aan het gebruik van dit isolatiemateriaal. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  • Uitstekende isolatiewaarde, hierdoor kunt u ook dunnere platen aanschaffen, die een goed isolatievermogen hebben.
  • Hoge brandveiligheid. Daarnaast komen er bij verhitting weinig schadelijke stoffen vrij.
  • PIR isolatieplaten nemen geen vocht op, een apart dampscherm is dan ook niet nodig.
Deze drie voordelen kunnen van waarde zijn, ook bij u thuis. Met deze informatie hopen wij u verder te informeren, zodat uw keuze voor dakisolatie materiaal een goed doordachte keuze kan zijn.

PIR isolatieplaten kopen bij EPDMMarkt

PIR isolatieplaten zijn eenvoudig en snel te plaatsen. Zoals eerder gezegd zullen ze veel opleveren. Het kost tijdelijk wat geld, tijd en arbeid, maar uiteindelijk zult ook u de vruchten ervan kunnen plukken. Heeft u interesse gekregen in PIR isolatieplaten? Bij EPDMmarkt bent u aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment biedt ook een geschikte match voor u. Al binnen drie dagen kunt u het bestelde materiaal in huis hebben. Mocht u toch nog twijfelen, meer informatie willen inwinnen, of geadviseerd willen worden, neem dan gerust contact op met onze ervaren klantenservice. U kunt ons telefonisch bereiken via 03 808 2509, of een e-mail sturen naar info@epdmmarkt.be. Wij zullen u verder te woord staan op het gebied van dakbedekking.