background
Tuindak
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Tuindak/groendak

Bent u bezig met het plaatsen van een nieuwe dakbedekking? Hier komt veel bij kijken en ook moet u nadenken over de mogelijkheden van de aankleding van het nieuwe dak. Gaat u het verzorgd aankleden of is er eigenlijk niemand die het dak ziet? Dan is het niet nodig hier iets moois van te maken. Er zijn verschillende opties voor het aankleden van uw dak, waaronder het tuindak/groendak. Maar wat is een tuindak/groendak nu precies?

Is een tuindak/groendak iets voor u?

Een tuindak/groendak staat ook wel bekend als een begroeid dak. Een tuindak/groendak heeft meerdere functies dan alleen een verzorgd uiterlijk aan uw dak geven, het kan ook voor ondersteuning zorgen. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van een tuindak/groendak en of het voor uw dak geschikt is. Vraag ons nu om een gepast advies op maat voor uw tuindak/groendak!

Hoe maak ik een tuindak/groendak?

Voor een mooi en goed aangelegd tuindak/groendak is er de juiste isolatie nodig. Uiteraard moet u werken met de beste EPDM gereedschappen die u terug vindt bij EPDMmarkt. De dakbedekking moet in goede staat verkeren en voor het beste resultaat is een goede uitvoering noodzakelijk. Wij adviseren u eerst advies in te winnen alvorens u een tuindak gaat leggen. Specialisten op dit gebied kunnen u veel vertellen over de mogelijkheden waar u veel tijd en geld mee kunt besparen. Tips en handige trucks kunnen er voor zorgen dat u efficiënt te werk gaat. Dit advies vindt u bij EPDMmarkt.be. Onze gekwalificeerde medewerkers staan met veel plezier voor u klaar om u te helpen.

Neem eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij zullen u voorzien van de beste adviezen waardoor u straks nóg meer kunt genieten van uw nieuwe dakbedekking. Wij zien u graag terug bij EPDMmarkt.be!