Quickprime 100ml

Home EPDM Primer Quickprime 100ml

Product omschrijving

Primer voor het verwerken van zelfklevende EPDM producten. De inhoud van 100 ml is geschikt voor het inwerken van 2 á 3 ontluchtingen of zelfklevende hemelwater afvoeren. Natuurlijk ook te gebruiken voor naadverbindingen van circa 3 meter.

QuickPrime plus 100 ml is goed voor:

  • 1.5 m splice tape van 7.6 cm - 2 zijdig
  • 2.5 m cover strip - 1 zijdig
  • 2.5 m form flash - 1 zijdig
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 9,89 per stuk
Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
MerkenBossCover
Eenheidper stuk
ArikelnummerA1003928
LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes