PVC opstanden met een hoogte van 15cm

Home Lichtkoepel dakopstanden PVC opstanden met een hoogte van 15cm

Product omschrijving

De pvc opstanden zijn dubbelwandig uitgevoerd waardoor een goede isolerende werking ontstaat. De hoogte van een pvc opstand is 15cm. De geprofileerde buitenzijde zorgt ervoor dat de dakbedekking goed hecht. De opstanden zijn volledig recyclebaar. De daksparing = dagmaat+20cm. De PVC opstand is geschikt om te gebruiken met bitumen, EPDM, PVC en vloeibare dakbedekking.

Dakopstand plaatsen

Is maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken
€ 71,82 vanaf
Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
KleurWit
Eenheidvanaf
Arikelnummer10030
LevertijdIs maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?