Polycarbonaat golfplaat driewandig helder type F 177/51

Home Golfplaten Polycarbonaat platen Polycarbonaat golfplaat driewandig helder type F 177/51

Product omschrijving

Deze heldere golfplaat bestaat uit een 3 lagen sterke kunststof polycarbonaat, hierdoor heeft de golfplaat een hoge isolatiewaarde. Polycarbonaat is een stevige, harde en heldere transparante golfplaat die uitermate geschikt is voor een garage, schuur of bedrijfshal. De polycarbonaat is ongeveer 300 keer sterker dan een PVC golfplaat, waardoor de golfplaat beter tegen hagel en vandalisme bestemd is. De golfplaten zijn aan de weerzijde voorzien van een speciale oppervlaktebescherming waardoor een lange levensduur gewaarborgd wordt. Het is te gebruiken met een bestaande vezelcement golfplaat en standaard geven we 10 jaar productgarantie.

Technische waarden
Isolatiewaarde K 2,8 Kcal/h.m².°C Lichttransmissie ca. 80% Brandklasse B1 (Din 4102) Toepassingsgebied -40°C tot +120°C Uitzettingscoëfficiënt 0,065 mm/m˚K ca. 3 mm per meter in middeneuropees klimaat Dikte Ca. 6 mm

  • Golf lengte 177 mm 
  • Golf hoogte 51 mm
  • Dikte: 6 mm
  • Aantal golven op 1.14 m: 6.5 stuks
  • Ieder golf vastzetten met een schroef, eventueel ook op de extra gording

Gordingsafstanden
Bij toepassing in het dak :150 cm Bij toepassing in de wand :200 cm Bij toepassing in de wand bij hoogten van meer dan 8 meter :180 cm Platen zijn beloopbaar mits men dikke planken over de golven legt.

Is maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken
€ 31,99
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
KleurHelder
Arikelnummer14001
LevertijdIs maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?