Roofing

Roofing is EPDM dakbedekking of bitumen dakbedekking voor een plat dak. Roofing hoort kwalitatief goed te zijn. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat u snel weer een reparatie moet laten uitvoeren. Dit loopt meestal aardig in de kosten. Wij willen dit ten alle tijden voorkomen, en bieden daarom A-kwaliteit roofing aan. Blijf de dakbedekking wel in de gaten houden, zo weet u wanneer uw roofing toe is aan vernieuwing.

Waar moet u op letten bij roofing?

Bij roofing is het belangrijk dat u let op de volgende dingen:

  • Het kan voorkomen dat er een scheur in de roofing ontstaat. Dit leidt ertoe dat de dakbedekking niet meer 100% waterdicht is. De dakconstructie kan hierdoor vochtig worden, en dit doet afbreuk aan de kwaliteit van de dakconstructie. Als u een plat dak heeft, dan is het voor u vooral belangrijk om op scheuren te letten. Het water kan niet weg van het dak, en het duurt lang voor het water is verdampt. Als u een scheur detecteert in uw roofing, neem dan snel actie.
  • Ook kan het voorkomen dat er een blaas vormt onder de dakbedekking. Dit is een indicator van waterdamp onder het materiaal. Ook hier weer is de roofing niet meer 100% waterdicht. Een blaas kan verder een voorloper zijn van een scheur. Onderneem actie wanneer u een blaas ziet, en voorkom hiermee dat het een scheur wordt.
Soms kan het zijn dat nieuwe dakbedekking bovenop de oude dakbedekking geplaatst kan worden. De oude dakbedekking hoort dan wel schoon te zijn, er mag geen mos groeien.

Roofing kopen bij EPDM markt

Roofing bestelt u natuurlijk bij EPDM markt. Bij ons vindt u een zeer divers assortiment met verschillende soorten dakbedekking. Naast ons uitgebreide assortiment, bieden wij ook hulp bij EPDM plaatsen. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice. En ook voor professioneel advies staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact op met de klantenservice, met onze kennis en ervaring komen we er samen uit.