background
Piramide lichtkoepels
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Piramide lichtkoepels

Bij EPDMMarkt bent u bij het juiste adres voor piramide lichtkoepels. Deze piramide lichtkoepels zullen ervoor zorgen dat er meer dan voldoende licht in uw ruimte schijnt. Wij hebben altijd verschillende piramide lichtkoepels uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen variërend van 40x40 cm t/m 180x180 cm. Wanneer deze standaard piramide lichtkoepels niet passend zijn, bieden wij ook de mogelijkheid om ze voor u op maat te maken. Hiervoor hanteren wij een levertijd van 8 tot 15 werkdagen. Behalve piramide lichtkoepels hebben wij ook ronde lichtkoepels op voorraad, ook kunnen wij deze op maat voor u maken.

Wat zijn de voordelen van onze piramide lichtkoepels

Bij EPDMMarkt hebben we altijd de juiste piramide lichtkoepel voor u. De lichtkoepels zijn gemaakt van verschillende materialen. We hebben piramide lichtkoepels van acrylaat maar ook van polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer sterk materiaal met een slagvastheid die 300 keer groter is dan de slagvastheid van glas. Hierdoor zijn de piramide lichtkoepels dus vrijwel onbreekbaar en helpen ze vandalisme en inbraak te voorkomen. Lichtkoepels van acrylaat worden ook wel aangeduid als een PMMA piramide lichtkoepel. De piramide lichtkoepels zijn uitgevoerd in één, twee of drie lagen polycarbonaat of acrylaat. Verder zijn de piramide lichtkoepels beschikbaar in een heldere uitvoering of opaal. De piramide lichtkoepels zijn opaal zijn, hebben een melkwitte kleur. Als laatste worden onze lichtkoepels altijd geleverd met een montage set die bestaat uit schroeven en afdichtingsdoppen.

De voordelen van EPDMMarkt

Wij staan altijd voor u klaar om u vrijblijvend advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, we zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Ook als u feedback voor ons heeft, horen wij dit graag!

  • Snelle levering
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Producten kunnen op maat worden gemaakt
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteitsproducten

Kijk gerust even rond op onze website en neem contact met ons op als u advies nodig heeft!