Roofing EshaBase 240P11 G onderlaag 15 x 1m

Home Roofing Roofing onderlaag Roofing EshaBase 240P11 G onderlaag 15 x 1m

Product omschrijving

Icopal Eshabase 240P11 roofing heeft een gebitumineerd glasvlies als en is geschikt als onderlaag bij losliggende systemen waarbij de dakconstructie (beton/hout) het gewicht van de ballastlaag kan dragen EshaBase 240Z/Z is een basis laag voor daken voor zowel nieuwbouw als renovatie.

  • Lengte 15 mtr
  • Breedte 1 mtr
  • Dikte: 1.8 mm
  • Gewicht 23 kg.
€ 42,99 per rol
Incl. 21% BTW
Op aanvraag
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagJa
KleurZwart
Eenheidper rol
ArikelnummerA1063187

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?