Dakrandprofiel

Een dakrand zorgt voor een mooie afwerking van gebouwen, waardoor bijvoorbeeld uw huis er verzorgt en afgewerkt uitziet. De overweging om dakrandprofielen te plaatsen is dan ook een zeer logische. Een goed doordachte beslissing hierover dient genomen te worden. Daarom informeren wij u graag over de juiste dakranden. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid van degene die de dakranden plaatst. Omdat een dakrand zich hoog in de lucht bevindt, is het belangrijk om te zorgen dat uw ladder stevig staat. Een val zou nare blessures opleveren. Dit proberen wij ten alle tijden te voorkomen.

 

Bevestiging van een dakrand

De bevestiging van een dakrand kan op verschillende manieren gebeuren:

  • U kunt de dakrand lijmen. Let er wel goed op dat de plek waar u de lijm wil gaan aanbrengen schoon is. De lijm kan zich op een schoon oppervlak het beste hechten, wat weer zorgt voor een optimale montage. Plaatst u de dakrand hoger dan 2 meter, dan moeten er ook schroeven gebruikt worden. Let hier goed op. Met behulp van een verbindstuk kunnen dakrandprofielen lengte of dakrandprofielen hoeken afgewerkt worden.
  • U kunt de dakrand vastschroeven. Deze manier van bevestiging is het meest simpel. Echter, bevestiging met behulp van schroeven is niet blind. Let er op dat de kleur van de schroeven het zelfde is als de kleur van de dakrand. De schroeven zijn dan minder opvallend.
  • u kunt gebruik maken van clips voor bevestiging. Bevestiging met behulp van clips is wel blind. U kunt afwerkprofielen toevoegen na de bevestiging. Uw dakbedekking zal mooi zijn afgewerkt.

 

Dakrand kopen bij EPDM markt

Voor dakbedekking bent u aan het juiste adres bij EPDM markt. Wij bieden een divers assortiment aan van hoge kwaliteit. Al onze producten hebben een voordelige prijs. Als u nu bestelt, dan kunt u over ongeveer 3 dagen aan de slag met uw dak. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij staan u graag te woord.