Dakbedekking voor een platdak

Een plat dak heeft het in ons Nederlandse klimaat zwaar te verduren. Voor ons mensen gaan de temperatuurswisselingen vaak geleidelijk omdat we ons erop kleden, maar een dak heeft te maken met grote verschillen in de winter en de zomer. De ene keer vriest het dat het kraakt, de andere keer schijnt de zon onbarmhartig in volle kracht op het platte dak. Dat betekent wel dat de dakbedekking hier goed tegen bestand moet zijn.

Duurzaam en ecologisch verantwoord

Via onze website bieden wij twee duurzame en ecologisch verantwoorde dakbedekkingen aan namelijk bitum of EPDM.
Bitumen dakbedekking of EPDM dakbedekking zijn uitstekende oplossingen in ons klimaat. En niet alleen in het onze. EPDM, een soort kunststof rubber, wordt al meer dan dertig jaar gebruikt in Europa, Amerika en het Midden-Oosten. Zelfs de meest recente metingen tonen aan dat dit materiaal nog steeds aan de hoogste normen voldoet. Daarmee is het een duurzaam en ecologisch verantwoorde dakbedekking voor een platdak. Bitumen wordt uit aardolie gemaakt en is al een zeer oud materiaal, dat nog steeds veel wordt toegepast. Beide materialen zijn waterdicht, bestand tegen temperatuurwisselingen, tegen UV-straling en de invloed van ozon en zure regen, maar wat ook belangrijk is: ze zijn gemakkelijk te verwerken.

Instructiefilm en handleiding

Een platdak kan een groot of kleiner oppervlak hebben, denk maar eens aan een aanbouw, veranda, dakkapel, portaal, garage, carport, tuinhuis, dakgoot en caravan. Voor de particuliere doe-het-zelver, en dat zijn er velen onder ons, bieden wij de mogelijkheid om via de site te bestellen. Vooraf kunt u een instructiefilm en een handleiding doornemen, zodat u goed voorbereid aan uw klus kunt beginnen om hem vervolgens succesvol af te maken. Daarna kunt u jarenlang genieten van uw platdak, want deze dakbedekking vraagt vrijwel geen onderhoud.

De volgende pagina's verschaffen u meer informatie over onze producten:
Bitumen dakbedekking | EPDM dakbedekking